Deduccions fiscals, en Qué?

Deduccions fiscals, en Qué?

Twitter
LinkedIn

Actualment, la situació de crisi tan forta ha fet que cada cop els temes d’ajuts i subvencions per part de l’administració s’hagin reduït considerablement, tan en quantitat com la causa i els tràmits per a la seva sol·licitud. Des de fa temps, els ajuts i subvencions són sobre despeses realitzades ja; han deixat de ser crèdits per projectes futurs.

Per exemple, les empreses que realitzen inversions en immobilitzat material consistent en instal·lacions destinades a la protecció del medi ambient, poden declarar conceptes per poder deduir un percentatge de l’ impost. En el cas del foment de l’exportació, una de les possibles sortides al nostre problema, també es un dels conceptes per poder deduir un percentatge de l’ impost

Per el que respecte a les activitats de Recerca, Desenvolupament e Innovació, les avantatges ja no són tan sols de disposar d’una oferta actualitzada i ajustada a les necessitats del Mercat. A més, el poder justificar d’una manera estructurada, contrastable i gestionada coherentment, permet acollir-se a deduccions  en l’ impost de societat  que ajuda a  les organitzacions a suportar els esforços amb els que es veuen obligats a fer, per ser competitius.

En el moment tan complicat que vivim, la decisió d’implantar un Sistema de Gestió només si té subvencions o ajuts per endavant, ha passat a l’historia. Disposar d’un Sistema de Gestió per si mateix, suposa a la empresa definir les eines que empra y actualitzar la seva raó de ser. Protegir al Medi Ambient del impacte de les seves activitats (UNE-EN ISO 14001) o millorar la seva gestió energètica (UNE-EN ISO 50001); una ordenada gestió de la seva  Recerca, Desenvolupament e Innovació (UNE 166002) o, simplement utilitzar uns Sistemes de Gestió de Qualitat (UNE-EN ISO 9001 i/o sistemes específics del sector) que permetin donar garanties a l’exportació es fan necessàries. Aplicar Sistemes de Gestió permet organitzar esforços, entrar en mercats exigents i  facilitar la informació necessària per acollir-se a totes les ajudes possibles.

La sortida a la crisis no vindrà només per el que ens donin (que tot ajuda) sinó a més de les decisions i accions que emprenguem. Està comprovat que les empreses que  actualment aposten per l’exportació i la R+D+i són les que estan resistint la pressió del moment. El temps va a la nostra contra i cal reaccionar ara. Els propers mesos, aquests fets es veuran refermades amb més dades.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca