Qui soc

Hola, soc la Laura

El meu nom és Laura Domingo López i soc Doctor en Química Orgànica (UB – 1991) amb formació complementaria en Gestió d’empresa (Màster de Gestió de l’Empresa Industrial / IQS- 1994) i Programa Desenvolupament Directiu (IESE-2007)). La meva experiència professional, iniciada en 1991, l’he desenvolupat en empreses del sector industrial (químic i reciclatge), en entorn Pyme i en Multinacional, com Tècnic, Directiu i Membre d’Equip Directiu. Com a Consultor, des de l’any 2009, he ampliat la meva experiència de Sistemes de Gestió en altres sectors exigents. Tinc formació d’Auditor IRCA en Qualitat (ISO 9001) i Medi Ambient (ISO 14001).

Laura-Domingo

Consultora independent

Em presento com a Consultora independent, per millorar la competitivitat i productivitat de la seva organització. Donant-li suport en l’anàlisi dels seus processos, podem obtenir resultats visibles i quantificables, en un període de temps ajustat.

Els consultors independents ens posicionem fora de qualsevol pressió, amb el interès de plantejar les solucions més adients i viables per l’assoliment dels objectius de cada projecte. Com a fortalesa, aporto un ampli coneixement en tècniques i processos de gestió, dels sectors i mercats on les empreses competeixen, i disposo d’una experiència acumulada en el àmbit real de les organitzacions.

Els meus OBJECTIUS

Estudio amb detall les necessitats específiques de cadascun dels meus clients per tal d’oferir-li el millor projecte que  li aporti valor afegit, basat en:

  • Visio global d’empresa
  • Orientació a resultats mesurables
  • Implicació en els projectes i empatia amb el client
  • Flexibilitat i capacitat d’adaptació
  • Pressupostos transparents, realistes i  objectius

La meva FILOSOFIA

La meva feina pren com a pilars de suport, els següents aspectes:

  • Transparència en totes les meves activitats
  • Actitud compromesa i activa, per assolir el màxim de rendiment en la coordinació consultor-client.
  • Confidencialitat i confiança
  • Comunicació i Assessorament permanents
  • Compromís per assolir l’efectivitat i el compliment dels terminis acordats.

Experiències

Competivitat 85%
Productivitat 92%
Flexibilitat 81%
Implicació 98%

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca