Sistemes acreditables

Sistemes acreditables

laboratorisL’acreditació representa el reconeixement formal de la competència tècnica d’una organització, una manera segura de millorar la seva imatge i donar  la màxima confiança del seus serveis, aportant valor a:

  • la organització acreditada: Els hi permet treballar en aquells sectors i activitats on l’acreditació és un requisit obligatori. Redueix la necessitat de que siguin sotmesos a múltiples avaluacions per part dels diferents clients que contracten els seus serveis i de les diferents administracions competents en el seu camp de actuació.  Dona una garantia d’integritat i competència, reconeguda internacionalment, que suposa un tret diferencial dins del mercat.
  • els seus Clients: Redueix la repetició de proves  en els seus productes, que suposen temps i costos afegits. Permet prendre decisions operatives basades en una informació tècnicament fiable. Ajuda a reduir els nivells de risc de produir o subministrar un producte defectuós al mercat. Contribueix a reduir els obstacles tècnics associats a l’exportació; evitant la repetició d’assajos  certificacions e inspeccions, als que es veurien obligats a ser sotmesos per a la seva comercialització.
  • el Consumidor final: inspira confiança al garantir que els productes han set avaluats per una entitat independent i competent.

La meva experiència en l’assessorament i implantació en els sistemes:

  • UNE-EN ISO/IEC 17020:2012 (Entitats d’Inspecció, EPCA)
  • UNE-EN ISO/IEC 17025:2017 (Laboratoris d’Assaig i/o Calibració)
  • UNE-EN ISO/IEC 17043:2010 (proveïdor Programes d’Intercomparació)

Em permet oferir un servei sòlid, ajustat a terminis i recursos, i adient a les necessitats de la seva empresa.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca