Mètode

El mètode

En base als principis de transparència en les meves activitats, del treball conjunt sustentat en la confiança i el compromís d’assoliment dels terminis acordats, les meves propostes segueixen la següent pauta:

Analitzo les necessitats reals de la seva empresa mitjançant entrevista personal gratuïta, i, transmetent al seu torn una visió pràctica del Sistema, consensuem els objectius del projecte. A partir de les conclusions, entrego proposta detallada del projecte.
Proposo un planificació concreta de les fites i objectius (definits i quantificats), mitjans, responsables d’execució i terminis, consensuades amb els membres responsables de la seva organització.
Desenvolupament del projecte a partir del Pla. El client fa lliurament de la informació necessària per el desenvolupament del projecte.

Simultàniament al assegurament del seu compromís, la Direcció haurà de definir el seus Representant i Responsable, com interlocutors del projecte.

El meu treball combina treball de gabinet amb treball fet a casa del client, sempre que aquest no interfereixi amb l’activitat diària de l’organització. Per aportar solucions útils i eficaces, hi poso dedicació i identifico sinergies amb el client. Els seguiments del projecte queden reflectits en actes de treball, consensuats. Tanmateix, i en el cas de tota implantació, porto a termini tasques específiques de Planificació del projecte, Diagnosi preliminar, Disseny i elaboració documental personalitzada i compartida, implantació, formació i auditoria interna.
Revisem conjuntament amb Direcció, els resultats obtinguts. Establim possibles accions de millora. Es fa entrega de la documentació final.
El client selecciona l’entitat certificadora (opcionalment: assessoro i col·laboro amb l’anàlisi de les ofertes). En cas que el client ho sol·liciti, dono suport en l’auditoria de certificació, com observador.
Diagnosi
Planificació
Execució i seguiment
Revisió final
Certificació
Previous
Next

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca